social icons

search

more from the blog

Fashion Week in London with Makeupplus

O-Hello! (pake aksen British) *ehem* sampai saat aku menulis post ini, aku masih bergetar karena senang dan sulit untuk berkata-kata! Jadi aku diberkati dan bisa pergi ke London untuk menyaksikan London Fashion Week 2016 bersama Makeupplus Meitu pada 18-21 September 2016. Thankyou God for the blessings, I am overwhelmed!

SAN MAKEUP GIVEAWAY + CATALOG



Haiii ada lagi giveaway di blog ini! *tepuk tangan* Kali ini diadakan oleh SAN MAKEUP. Caranya gampang bangettttttttttt yaitu:

Absconding Reality GIVEAWAY + MAKEUP CHALLENGE: Bohemian


Hello pretty ladies out there wherever you are! Thanks for visiting. Absconding Reality proudly presents "BOHEMIAN" Makeup Challenge for all of you the makeup junkies all over town! :D

My 3rd Bloggversary Giveaway Winner + Ramblings



Hello semuanya.. Aku pengen bilang terima kasih banyak buat semua temen-temen, readers, semua deh yang udah sayang sama aku dan blog ini. Kayanya kalo kaga ada kalian, blog ini juga bakalan 'nothing' lahhh.. That's why, I held a giveaway to celebrate with you ^^

Platinum Treatment at Beauty Couture Indonesia Eps. 1


Helo semuanya~! Apa kabar semuanya? Aku kemarin habis facial di Beauty Couture Indonesia, nih! Yuk intip pengalamanku selama treatment disana. Gak nyesel milih Beauty Couture sebagai tempat facial-ku...

GIVEAWAY: Third Blogversary


Hello my sweethearts~! Finally I can make another "personal" Giveaway again! This time I get sponsored too, by Colorful Lens and Kawai Gankyu Lens! Thankyouuu :*

REVIEW: Innisfree Mask + MOOTTA Giveaway



Hello Beauties~ How was your week? I want to share a review about another mask! I want my face get many minerals to keep it moist, and this is one of the tools ^^

Story About Jade

Hello, today I want to share about my friend's giveaway. Introduce, JADE ISABELLE LIANG!
I know her from facebook for the first time, and I add her as friend, she is damn friendly and pretty! I love how she loves to capture all the things around her and share it to public, that's very nice …

Lioele Giveaway Winner

Halo~
Giveaway dari Absconding Reality dan Lioele Indonesia sudah berakhir dan kami siap mengumumkan pemenangnya!










*drum roll*










CONGRATULATIONS!
Kami sudah mengirimkan email kepada kamu, diharapkan dalam 2x24 jam sudah dibalas atau kami akan mengocok pemenang lain :)


Ehem.

Giveaway by Lioele Indonesia and Absconding Reality

Halo!
Kali ini Absconding Reality bekolaborasi bersama Lioele Indonesia untuk membuat sebuah mahakarya foto dengan tema KOREAN LOOK sesuai dengan identitas Lioele yang berasal dari Korea dan ditujukan untuk seluruh perempuan Indonesia yang ingin tampil cantik sempurna :)



TOLONG DIBACA BAIK-BAIK YA
K…

Dolly Giveaway by Teddy House Indonesia supported by Absconding Reality

Hello my super pretty readers! How do you do?
Today I want to celebrate a Dolly Giveaway sponsored by the officialTEDDY HOUSE INDONESIA and supported by Absconding Reality Photography !!!!
They had FIVE special goody bags for FIVE winners!!
Selanjutnya pake Bahasa aja yah, soalnya hanya berlaku bag…

The Skin Regime Giveaway Winner

HELLO LADIES!
These are the lucky girls that win The Skin Regime book and product!
CONGRATULATIONS!


Thank you for those who participating. You will be lucky next time!! :D
See you in the next giveaway! ;)

much love,
Rhea.

Profile Photo

Bonjour!

Hello!

Now to him who is able to do immeasurably more than all we ask or imagine, according to his power that is at work within us.
Ephesians 3:20

Instagram