social icons

search

more from the blog

Saya Sungguh Lelah Sekali

Photo by: @Amelleo88


Saya lelah sangat, teman-teman.. Bukan, bukan karena habis aerobik atau kecapekan bekerja. Saya lelah melihat timeline Facebook saya beberapa minggu belakangan ini. Sudah ditahan-tahan tapi sekarang saya merasa penat jadi ya saya tumpahkan saja semua melalui tulisan, apalah yang…

Quarter Life Crisis


Pengen Banget Jadi Beauty Blogger? Baca Dulu Deh~


Hai, bisa sampe kebuka post ini pasti penasaran maksud judulnya apa kan? Saya mau curhat loh, kalau mau terusin baca monggo.. Kalau nggak ya langsung close window aja, soalnya post ini ga ada gambarnya, tulisan doang..  :)

My Blogging Story [IND]


Haiii~ Lagi dapat inspirasi dan mood untuk menulis tentang blog nih, hehehe.. Mungkin bagi kalian yang ingin tahu perjalanan blog-ku, boleh dibaca sampai abis yah, bagi yang nggak mau tahu yauda gampang close aja window nya lol. Mari kita mulaiii.........

A Little Rambling in Late May

Helo.

When I wrote this post, I had my flu and it loved me so it still in my body for about 4 days T__T I hate flu, and cough, I just can't do my works and even update my blog.

I want to share a little ramblings. If you want to read, thankyou so much, if not, it's okay, no one loves sad sto…

V-Shaped Face?

Hello. I want to share my thoughts about the popular curve that most Asian women craving for: V-Shaped Face. Know it before?

Before I continue this post, I want to make an important disclaimer: this post is made for sharing information only, not to insult or offending anyone. The pictures of Korean surgery are from http://kpsurgery.tumblr.com/ and others pictures are from google. I DO NOT insult plastic surgery or persuading anyone to not having plastic surgery. It's everyone's choice. Me too, wishing for a smaller face like them. Thank you.

Most Asian women are wishing for V-Shaped face. The sharp and small chin makes the face more V. The more V you get, more attention and beauty you have.

Just browse "ulzzang girls" or "ulzzang boys" on Google, and see how many of them that have a sharp chin or V-shaped face. The result is: almost all. Why they love V-shaped face and even Korean people do plastic surgery to get those V-look face? Because of some ugly truths.

The really ugly truths about V-shaped face are:
1. You can look up to 10 years younger. Don't trust me, trust your eyes by seeing these photos below :)
2. Of course when your face change, it would make the whole face changing too (more beautiful they say, i mean, society says).
3. More attention to gets.
4. It's like a 'must-to-have' things in Korea!

Here are some photos of Korean people, changing their born look:




Miss Rhea's 1st Giveaway's Winner!

Hola~!

I'm back with the Giveaway Winner!! Hmm, I should write this post with Bahasa I guess, because I know this post's reader will mostly Indonesian pretty ladies, for I used to hold a local giveaway ^^

*Turn On Bahasa* (slapped! lol)

Terima kasih banyak buat semua yang berpartisipasi, juga buat semua yang kasih selamat, makasih yaa,  aku menganggap kalian temen2 cewekku, meskipun kita ga perna ketemu T__T yahh boleh lah kapan2 diatur gitu waktu biar kita ketemuan *cium cium pelok*

Aku kaget juga ternyata yang berminat ikut giveaway aku lumayan banyak, wah lain kali aku harus bikin giveaway dengan 10 pemenang deh *cek dompet*

Jujur, aku baca semua komentar dan blog post yang dibuat oleh sebagian dari kalian semua, aku bukain page nya satu2, liatin komen dan mempelajari kata2nya.
As I said before, I count every effort from you and I do really appreciate that! :)

The Glass of Winner!

Heloo~!


Today I got the price and reward officially ^^ so fun! I went to Plaza Festival with my beloved mommy. She said she is proud of me, no mom, I am so proud for being your only daughter! :*

So, as I promised, I want to reveal my design :). Please join my giveaway HERE. It's a celebration with you girls :D


50% of design
THE FINAL RESULT!!

Awkward Late Night Ramblings

Hi.

I am sorry to not giving beauty review, nor food review, but a rambling instead :(

I feel so terrible today. My hamster gave birth of 7 rat pups!!! Aeerrrhhhjjjjjghghghhg and I really don't know what to do, OMG.

This is my first time to see those red little rats crawling to their mother tha…

My Recent Rough Sketches

This is some of my rough sketches when I have nothing to do ^^;
And now I know that these sketches can be use for my portfolio.

I love drawing since kid. Don't be mean :p







Fakta Jatuh Cinta 2

Tak hanya bermain puzzle atau mengisi TTS yang bisa membuat otak lebih encer, ternyata memiliki pasangan atau suami juga dapat membuat Anda lebih pintar. Selama ini Anda mungkin tidak menyadarinya atau tidak tahu caranya.

Untuk itu, ketahui taktiknya agar hubungan asmara bisa 'dimanfaatkan'…

Fakta Jatuh Cinta

Pernahkah Anda merasa sangat bahagia seperti di awang-awang saat jatuh cinta dengan seseorang? Atau merasa seperti ada kupu-kupu yang berterbangan di dalam perut dan dada ketika orang yang Anda sukai mengungkapkan kata cinta?

Semua orang pasti pernah merasakan jatuh cinta. Cinta mungkin sebuah miste…

Profile Photo

Bonjour!

Hello!

Now to him who is able to do immeasurably more than all we ask or imagine, according to his power that is at work within us.
Ephesians 3:20

Instagram