social icons

search

more from the blog

The Spirit of Memories



The Ghost of You | a story

picture by Jeremy Vessel.




10 FEBRUARY.


I scrolled my phone again and again. It's been one month - twenty-four days for exact. This is our latest text, not ours, only me.




18 JANUARY My text last month, he just disappears even though he is online today!


I analyzed my texts, is there anything I did wr…

The Second Chance

source: Pinterest

Sydney, Dipanggil Mereka || Sebuah Alegori

Gunung Fuji dan Legenda Putri Kaguya

Last Summer | A Story [IND]



image source: here


Mengecilkan Perut Buncitku Dengan Yogurt

Muka boleh tirus (berkat angle), tapi perut buncit nih T_T

My Blogging Story [IND]


Haiii~ Lagi dapat inspirasi dan mood untuk menulis tentang blog nih, hehehe.. Mungkin bagi kalian yang ingin tahu perjalanan blog-ku, boleh dibaca sampai abis yah, bagi yang nggak mau tahu yauda gampang close aja window nya lol. Mari kita mulaiii.........

Random Facts of Gita Lesmana



Hai Everyone! I am bored, so I made self reflection for a moment, and I think I wanna share this to you all, some facts about me :D

An Affair to Remember




Briana membersihkan luka di pipi kiri Leroy. Satu sayatan kater terlihat jelas dengan darah kering di sekitarnya. Leroy mengeluh kesakitan dan kemudian memeluk pinggang Briana dengan keras.


A Coffee of Hope and Creativity


Siang hari yang cerah dan sejuk. Cuaca di London pada musim semi ini memang sangat menyenangkan. Aku sudah berjalan cukup jauh dari Grafton Way sampai ke Titchfield Street dan betis sudah terasa panas. Kaffeine café adalah tempat langgananku, segelas espresso dengan Yorkshire Pudding kurasa akan cukup untuk mendinginkan betis dan kepala.

Profile Photo

Bonjour!

Hello!

Now to him who is able to do immeasurably more than all we ask or imagine, according to his power that is at work within us.
Ephesians 3:20

Instagram